06 - 30 72 72 12 info@fietsklaar.nl

Tworby – Maak van jouw fiets een stabiele driewieler

Ontdek Tworby bij Fietsklaar

Nieuw bij Fietsklaar: Tworby! Tworby is het antwoord voor iedereen die op zoek is naar een veilige, duurzame, en betaalbare manier om uw mobiliteit te vergroten. Met Tworby kunt u uw eigen fiets omzetten in een stabiele driewieler. U behoudt uw fiets en vergroot uw vertrouwen om veilig de weg op te gaan.

Tworby – Voor veilige en duurzame mobiliteit

Met Tworby kunt u uw eigen fiets omzetten in een stabiele driewieler. U behoudt uw geliefde fiets en vergroot uw vertrouwen om veilig de weg op te gaan.

Wat maakt Tworby uniek?

  • Veiligheid voorop: De Tworby-technologie is officieel getest als medisch hulpmiddel (CE-markering MDR). Hierdoor weet u dat uw veiligheid gewaarborgd is.
  • Aandrijving voor beide wielen: Met Tworby blijft uw fiets stabiel en in balans, met aandrijving voor beide achterwielen.
  • Mogelijkheid tot vergoeding vanuit WMO (PGB).
  • Tworby wordt gemonteerd op uw eigen fiets.
  • Ruimtebesparend ontwerp: De Tworby is slechts 72 cm breed en past gemakkelijk door standaard deuren, waardoor u flexibel blijft.

Uw vertrouwde fiets, nu stabieler dan ooit

Misschien bezit u momenteel al een kwalitatieve (elektrische) fiets en wilt u deze behouden. Tworby biedt de oplossing – een eenvoudige ombouw waardoor uw fiets een stabiele driewieler wordt. Deze upgrade verbetert uw stabiliteit, met name bij het op- en afstappen. U kunt uw eigen fiets behouden!

Ontdek Tworby bij Fietsklaar – proefrijden beschikbaar

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van Tworby? Maak een afspraak voor een proefrit.